PAGRO verhuist!

Na jaren gevestigd geweest te zijn aan de Noordweg, start PAGRO 2018 met een verhuizing naar een nieuwe locatie. We blijven in de buurt en dit zal voor bestaande contacten weinig tot geen extra reistijd met zich meebrengen. Als hier toch vragen over zijn, zijn wij uiteraard bereikbaar.

De route naar de praktijk zal anders zijn, maar wie zijn weg naar de nieuwe locatie gevonden heeft, zal zich er hopelijk snel op zijn gemak voelen.

De verhuizing gaat samen met een verschuiving van het praktijkhouderschap. Op de Noordweg werd de praktijk door Annemiek Grootscholten beheerd.  Op de nieuwe locatie zal Stella van Gendt praktijkhoudster en dus uw aanspreekpunt zijn.

                                                                      Dit geldt per 22 januari 2018

 

Omschrijving nieuwe situatie:

De nieuwe praktijk bevindt zich in een gedeeld kantorenpand, Office 10 genaamd, op bedrijfsterrein Zwethove.

Voor het gebouw en langs de weg is ruime openbare parkeergelegenheid.

Naast de deur bevindt zich een centrale bel, in het scherm kunt u zoeken naar PAGRO en aanbellen door deze naam aan te klikken.

Neem vervolgens de trap naar boven. Daar ziet u  een wachtruimte met leestafel waar u plaats kunt nemen.

Routebeschrijving:

De navigatie wijst u/jou waarschijnlijk de juiste route, voor het overzicht een korte omschrijving:

Auto

  • Vanaf de richting A4/N211 is de nieuwe locatie goed bereikbaar, volg na het afslaan van de N211 op de rotondes de verwijzing naar bedrijfsterrein Zwethove. Bij aankomst op de Westlandseweg, bevindt PAGRO zich in het eerste kantorenblok langs de weg rechts, nummer 10 is aan het einde daarvan.
  • Vanuit de richting Wateringen, volg de Dorpskade richting N211, volg deze tot bijna het einde, tot op de rotondes de verwijzing naar bedrijfsterrein Zwethove wordt aangegeven. Dit is vanuit deze richting twee keer rechts op de rotonde. Bij aankomst op de Westlandseweg , bevindt PAGRO zich in het eerste kantorenblok langs de weg rechts, nummer 10 is aan het einde daarvan

 

Fiets

  • Fietsers kunnen vanaf de Dorpskade het bruggetje oversteken ter hoogte van de Middenweg en dan de parallelweg (Schipluidenseweg) nemen. Volg dit fietspad tot het einde, ga naar rechts en op de Westlandseweg weer naar rechts tot je bij nummer 10 komt.

 

OV

Vanaf Tram 16 of 17, halte Dorpskade, is het ongeveer 10 minuten lopen.